Category Manager Cosmetica

Solliciteer nu

Category Manager Cosmetica

Voor onze opdrachtgever Special Cosmetics, producent van de cosmetica merken Make-Up studio en Tyro, zoeken we een Category Manager voor ca 24 uur per week. Heb jij een passie voor beauty en volg je de trends op de voet? Maak van je hobby je beroep en kom de inkoopafdeling versterken van deze Nederlandse producent van professionele cosmetica producten. 

PART-TIME · WORMERVEER

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opsporen van nieuwe, trendy producten en het optimaliseren van het bestaande assortiment. Je gaat actief op zoek naar de laatste trends en mogelijkheden binnen de cosmetica en beauty en vertaalt dit naar verkoop mogelijkheden. Je analyseert het bestaande assortiment en waar nodig pas je dit aan op je bevindingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vinden van internationale leveranciers. Je zorgt voor optimale condities, prijsstelling en leveringsvoorwaarden. Je vindt het een uitdaging om te onderhandelden met leveranciers en je bouwt aan een strategisch partnership met je leveranciers.

Je vervult een verbindingsfunctie tussen marketing, inkoop en verkoop en werkt nauw samen met de inkoper / medewerker bedrijfsbureau. Je rapporteert direct aan de directie.

Je beschikt over:

· Een afgeronde relevante HBO opleiding

· Enige relevante werkervaring opeen afdeling inkoop/category management

· Werkervaring in de branche is een pré.

· Goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

· Ruime ervaring en kennis van Excel. Ervaring met Exact Globe is een pre

· Passie en aantoonbare affiniteit voor cosmetica, je volgt trends op de voet

· Initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;

· Probleemoplossende capaciteiten en in staat zijn om prioriteiten te stellen

· De juiste motivatie en wil binnen je vakgebied de ‘best in class’ zijn

· Goede sociale vaardigheden

Special Cosmetics bestaat ruim 25 jaar en richt zich van oorsprong op de verkoop van cosmetica en huidverzorging aan het professionele kanaal (visagisten, schoonheidsspecialisten, opleidingen e.d.) Met de eigen merken Make-Up Studio, Visign en Tyro, heeft Special Cosmetics in de loop van de jaren een goede reputatie en marktpositie opgebouwd in het professionele kanaal in zowel binnen- als buitenland.

Beantwoord de motivatie vragen en stuur je CV in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.