Marketing Manager , 32 uur per week

Solliciteer nu

Marketing Manager 32-40 uur per week

Onze opdrachtgever verovert internationaal steeds meer marktaandeel met een aantal eigen merken.  Als wholesaler biedt zij haar artikelen aan in ruim 70 landen 

De organisatie  wil doorgroeien en zoekt een marketeer om hierbij te helpen. Kernwoorden voor de werving en selectie zijn: positieve instelling- denken in oplossingen-leidinggeven, plannen en coördineren  


Jouw Functie

Je stuurt de marketing afdeling aan bestaande 4 FTE (2 productmanagers, een online marktend en een grafisch vormgever. Je rapporteert zelf aan een twee koppige directie en werkt nauw met hen samen waarin jouw brede expertise op het gebied van marketing en communicatie van belang is. De organisatie is nog klein en flexibel, dat betekent dat je ook zelf meedraait in de operationele taken. Qua algemene taken en verantwoordelijkheden moet je denken aan:

- Ontwikkelen en implementeren van Signing en POS.

- Ontwikkelen en implementeren van retail promoties.

- Ontwikkelen en implementeren van een effectief CRM programma.

- Verdere ontwikkeling van het winkeldesign.

- Het ondersteunen van de internationale partners bij het ontwikkelen en implementeren van marketingactiviteiten.

- Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van marketing en communicatie jaarplannen, budgetten en activiteitenkalenders.

- Je werkt een online marketingplan verder uit en implementeert dit voor zowel retail als ook b-to-b. Het gebruik maken van social networks/social media is essentieel maar ook het verder professionaliseren van e-commerce.

- Het uitbreiden van PR activiteiten/Free Publicity 

- Opzetten van spraakmakende campagnes, beurzen, evenementen en hierin ook zelf actief deelnemen en aanwezig zijn.

Jouw profiel 

Je beschikt over:

• Een afgeronde relevante HBO opleiding.

• Minimaal 5 jaar marketing ervaring binnen een commerciële organisatie die ook    internationaal actief is. Je hebt al enige leidinggevende/coördinerende ervaring.

• Je houdt actief trends en ontwikkelingen bij en bent bekend met belangrijke beïnvloeders.

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

• Je werkt planmatig, gestructureerd en gedisciplineerd, je kunt heel goed prioriteiten stellen en communiceert hier ook duidelijk over

• Duidelijke en daadkrachtige manier van communiceren. Je bent open en benaderbaar en niet bang om feedback te geven. 

• Je voelt je thuis in een hectische omgeving, je kunt denken en doen goed met elkaar combineren. Je denkt in oplossingen en schrikt niet van beren op de weg. 

• Flexibele handson en positieve instelling

Is dit jouw functie, reageer dan vandaag nog!  Vergeet naast het uploaden van je CV ook zeker niet de motivatievragen te beantwoorden. Die vinden wij zo belangrijk dat zonder jouw antwoorden we je sollicitatie niet in behandeling kunnen nemen.